Inschrijfknop

Lid worden

Nieuwsbrief Buurtgestuurd Werken Aanmelden

Symposium Buurtgestuurd werken

1 september, 2019

Initiatieven in buurten, wijken en dorpen van Oosterhout worden vaak door bewoners genomen. Plannen worden vaak door de gemeente ontwikkeld. Soms wordt hierbij goed samengewerkt, maar soms nog niet genoeg. Hierover wordt nagedacht binnen en buiten de gemeente.

De denktank en de gemeente organiseren samen op dinsdag 8 oktober 2019 van 15.00 uur tot 22.00 uur het Symposium “Buurtgestuurd werken in Oosterhout”. Het symposium is de start van de discussie over een nieuwe wijze van samenwerken. Tijdens het symposium willen we ons laten inspireren en leren van voorbeelden elders uit het land.

Het symposium is bedoeld voor bewoners uit buurten en dorpen, ambtenaren, wijkprofessionals en raadsleden uit Oosterhout. Iedereen is van harte welkom om met ons mee te denken over de thema’s die op het programma staan: 

– Welke nieuwe manieren van werken kunnen we ontdekken?
– Wat is er al uitgeprobeerd in andere steden en dorpen?
– Wat zijn succesfactoren en wat zijn faalfactoren?
– Welke taken en rollen horen bij het nieuwe werken?

Naar Programma

INSCHRIJVEN

Download hier het volledige programma

← Terug naar vorige pagina

Buurtgestuurd Oosterhout

info@buurtgestuurdoosterhout.nl

Volg ons op


Buurtgestuurd Werken Oosterhout
© 2020, Buurtgestuurd Oosterhout   |   website: Ingrid van Delft